dilluns, de setembre 04, 2006

FINS A DINAMARCA HO TENEN MÉS CLAR QUE A CATALUNYA!!!

Si, si senyor, sembla ser que a Dinamarca els danesos tenem més clar que els propis catalans el que som. No es que tenen clar els danesos que són danesos, si no que els danesos tenen molt clar que són els catalans. Això ja és la pera llimonera!!!

Si nosaltres encare estem amb allò de que si una nació, però nomès els dissabtes i els dies de mudar o una nació nomès si guanya el Barça, els senyors danesos des del seu fred quasi glaciar i permanent (com ho saps Arnau, eh???) tenem molt clar que els catalans són una nacíó. Ras i curt.

Això ho ha pogut deduir el cosmonauta desprès de navegar per la xarxa (és el que fan els cosmonautas, navegar, no?), ja que ha trobat aquest diari danès JPARHUS que en honor de la visita del Barça a Aarhus va emetre aquest article del Barça i Catalunya on deia la Catalunya i fan un breu recorregut de la història del nostre pais dient que fins al segle XVIII Catalunya gfou un país independent i que va perdre llur llibertat al ser derrotada a la Guerra de Successió Hispànica.
La cosa no es queda aquí, ja que al llarg de l'estància del Barça a la ciutat danesa la població danesa es va omplir de senyeres catalanes i les autoritats locals en la seva recepció parlaven de dos països agermanants: Dinamarca i Catalunya.
Potser hem d'aprendre d'aquests danesos.