diumenge, de setembre 03, 2006


JA HO TENIM AQUI!!!! CORRELLENGUA 2006
Gresca i consciència, dos aspectes importants per poder construir el futur de la nació catalana i de la llengua pròpia (no la gustativa si no la que hem d'utilitzar per comunicar-nos animals!!!! sou una colla de malalts, es que s'ha de dir tot!!!!).
Doncs com ja sabeu el Correllengua 2006 ja ha tornat i us necesita!!!! Aquest any també hi hauran columnes i actes per fer arribar per arreu del territori propi i afegit la necessitat de defensar la parla catalana dels atacs a que sovint la veiem sotmesa tant de dins com de fora.
Nomès us he de dir que si quatre grillats diuen que Plutó ja no es un planeta d'aqui poc diran que el català no es una llengua, ni un dialecte (molt bona aquesta) si no que es un ens extrany que ningú sap ben bé on ubicar-ho.
Per aquest motiu us emplaço a ser-hi present als actes (sempre i quan pugueu anar es clar!!!). Al cap i casal de Catalunya el 28 d'octubre i a la gaia vil·la dels "usaperus", dita abans cap i casal dels reialme de les mallorques, Perpinyà, el 4 de novembre. Allà ja ho sabeu, gresca i consciència.
Jo estic esperant quan són els actes a la vil·la del Pla de Barcelona de l'Horta de Sant Eustaqui de Surrinachs (que no ho sabeu, eh???Horta collons!!!!) per tornar veure en acció al poeta del poble recitant les seves lloances als clavells i a la falsia.
A veure si ens veiem tot fent el traginer de la llengua i de la consciència popular, aquella que s'ha oblidat que a la maldita illa dels Faisans un fill de p..are desconegut dit De Haro va regalar mitja Catalunya a Ludovic Magno en el mal anomenat Tracta dels Pirineus ja fa d'això uns quants anys (certament del 1649 fins ara ha plogut i el blat ja ha florit algunes vegades!!!).