dilluns, de setembre 04, 2006

FINS A DINAMARCA HO TENEN MÉS CLAR QUE A CATALUNYA!!!

Si, si senyor, sembla ser que a Dinamarca els danesos tenem més clar que els propis catalans el que som. No es que tenen clar els danesos que són danesos, si no que els danesos tenen molt clar que són els catalans. Això ja és la pera llimonera!!!

Si nosaltres encare estem amb allò de que si una nació, però nomès els dissabtes i els dies de mudar o una nació nomès si guanya el Barça, els senyors danesos des del seu fred quasi glaciar i permanent (com ho saps Arnau, eh???) tenem molt clar que els catalans són una nacíó. Ras i curt.

Això ho ha pogut deduir el cosmonauta desprès de navegar per la xarxa (és el que fan els cosmonautas, navegar, no?), ja que ha trobat aquest diari danès JPARHUS que en honor de la visita del Barça a Aarhus va emetre aquest article del Barça i Catalunya on deia la Catalunya i fan un breu recorregut de la història del nostre pais dient que fins al segle XVIII Catalunya gfou un país independent i que va perdre llur llibertat al ser derrotada a la Guerra de Successió Hispànica.
La cosa no es queda aquí, ja que al llarg de l'estància del Barça a la ciutat danesa la població danesa es va omplir de senyeres catalanes i les autoritats locals en la seva recepció parlaven de dos països agermanants: Dinamarca i Catalunya.
Potser hem d'aprendre d'aquests danesos.

Avui a mort CROCODILE HUNTER, DESCANSI EN PAU.

Ja ho havien dit alguns malalts per la xarxa, pertò com sabeu no us podeu creure allò que us diuen les veus mal intencionades de la xarxa, sobretot si aquestes no estan controlades per la FAES o per la CIA de l'oncle Bush Jr., pèrò si ho diu la tele deu ser veritat, no? Com sempre tot el que diu la tele es veritat, com a minim aquest efecte dona entre les masses instruides i formades.
Doncs sembla que avui i desprès de moltes experiències d'allò més frapants (com les que veiem a la foto, on Crocodile Hunter es disposava a adoptar a un cocodril del Congo, sense que no hagin problemes de papers per l'adopció!!!!) Crocodile Hunter ha traspasat. La culpa l'ha tingut una ratlla , que en mala hora ha picat al caçador i mira aquí casualitats de la vida el nostre caçador ha estat caçat.
Ja m'ho deien els meus avis, les ratlles no són bones!!! Descansa en pau Crocodile Hunter, nosaltres et recordarem.
REPRODUEIXO UN TEXT D'UN ARTICLE PUBLICAT A L'AVUI EL DIA 4 DE SETEMBRE DE L'ANY DEL SENYOR DE 2006.

"El capità del Barça" per Salvador Sostres
Abans tenia sentit jugar amb Espanya: els Mundials eren una finestra al món i l'oportunitat de fer un gran salt professional si un equip estranger et fitxava. Però ara les coses han canviat. En general perquè el gran aparador és la Champions i en particular perquè ja el Barça és el millor club del món i marxar-ne és perdre i per perdre no cal anar a fer l'espanyol amb una selecció que total, mai no ha sortit del parvulari. Amb Espanya no es guanyen les finals, ni tan sols s'hi arriba. Amb Espanya no et rep Kofi Annan. Amb Espanya no ets el millor de res ni enlloc. Amb Espanya, opá. No hi ha cap motiu per jugar amb la selecció espanyola que no sigui la plena identificació amb Espanya: i no em diguis que ets un professional perquè l'última que va dir-m'ho era a la planta 87 del Hyaat de Xangai i cobrava 600 euros, habitació a banda. El capità del Barça no pot jugar amb Espanya. El capità del Barça o és el general Moragues o posats que ho sigui un estranger el triem brasiler que com a mínim el Brasil ni ens té envaïts ni ens roba, ni ens ha intentat mai exterminar. El Barça és un club i un equip massa seriós per deixar-lo en mans de tontaines que van a fer el mec amb una selecció de tercera regional que ni ha fet mai res ni farà mai res perquè el destí d'Espanya com a conjunt és la caspa i el naufragi. És hora de triar, és hora de mullar-se. Si es mulla el president Laporta a canvi de cap sou, no em diguis que mullant-te podries perjudicar la teva carrera: quina carrera? Quants diners més necessites? Si jo em mullo per menys de 1.500 euros al mes tu ets un miserable si no dónes la cara pel teu país amb tota la pasta que guanyes. Prou farsa. Prou comèdia. Tenim un sol país per existir i per sobreviure, i al mercat en canvi hi ha molts defenses. Tu mateix, Carles. Catalunya es troba en el seu moment més crucial i tenim molta, molta feina. Són temps per a herois catalans i volem les estrelles.

RES A DIR. SOBREN LES PARAULES, NOMÈS UNA PREGUNTA: CARLES QUAN JUGARAS DEFENSANT LA SAMARRETA DE CATALUNYA?

diumenge, de setembre 03, 2006


JA HO TENIM AQUI!!!! CORRELLENGUA 2006
Gresca i consciència, dos aspectes importants per poder construir el futur de la nació catalana i de la llengua pròpia (no la gustativa si no la que hem d'utilitzar per comunicar-nos animals!!!! sou una colla de malalts, es que s'ha de dir tot!!!!).
Doncs com ja sabeu el Correllengua 2006 ja ha tornat i us necesita!!!! Aquest any també hi hauran columnes i actes per fer arribar per arreu del territori propi i afegit la necessitat de defensar la parla catalana dels atacs a que sovint la veiem sotmesa tant de dins com de fora.
Nomès us he de dir que si quatre grillats diuen que Plutó ja no es un planeta d'aqui poc diran que el català no es una llengua, ni un dialecte (molt bona aquesta) si no que es un ens extrany que ningú sap ben bé on ubicar-ho.
Per aquest motiu us emplaço a ser-hi present als actes (sempre i quan pugueu anar es clar!!!). Al cap i casal de Catalunya el 28 d'octubre i a la gaia vil·la dels "usaperus", dita abans cap i casal dels reialme de les mallorques, Perpinyà, el 4 de novembre. Allà ja ho sabeu, gresca i consciència.
Jo estic esperant quan són els actes a la vil·la del Pla de Barcelona de l'Horta de Sant Eustaqui de Surrinachs (que no ho sabeu, eh???Horta collons!!!!) per tornar veure en acció al poeta del poble recitant les seves lloances als clavells i a la falsia.
A veure si ens veiem tot fent el traginer de la llengua i de la consciència popular, aquella que s'ha oblidat que a la maldita illa dels Faisans un fill de p..are desconegut dit De Haro va regalar mitja Catalunya a Ludovic Magno en el mal anomenat Tracta dels Pirineus ja fa d'això uns quants anys (certament del 1649 fins ara ha plogut i el blat ja ha florit algunes vegades!!!).

dissabte, de setembre 02, 2006

QUI PAGA LA FACTURA DE LA JUERGA???
Ep nano quina juergaaaaaa!!! si senyor, quina juerga es van fotre ALGUNS al Liban. En aquesta instantanea podem veure com ha quedat el lloc de la festa.
I ara que? Qui paga la pa$ta que costa de nou tornar a posar dempeus tot? Total són 700 milions de €. Si a més tenim en compte el preu de les bombes utilitzades tot plegat són quatre duros.
Que importa que a l'Àfrica o a qualsevol part del món aquests diners haguessin aportat quelcom d'esperança a persones necessitades?
Que importa que amb aquests diners els palestins podrien articular la seva societat civil per sortir del carreró sense sortida que es troben?
Qui guanya en tot això? El que està clar que no aquells que han vist reduida la seva vida a runes i que depenen de la caritat dels podero$o$, els mateixos que veien com les bombes destruien la vida de moltes persones innocents mentre cabalguen en el seu luxe.
Desprès es preguntaran perquè alguns volen atacar els seu $i$tema de vida.

divendres, de setembre 01, 2006

PROGRÈS BEN ENTÉS!!!

A aicò li diuen progrès!!!!! Cago en deu clavat en la creu!!!!! No fa ni tant sols de centa d'aquesta foto!!!! El Camperol està trist perquè li han dit d'aquesta foto!!! Que diran els modernillos...?
- Si ohhh quina masia més bonica, que maco, quines escarxofes més maques!!!!
-Que tens el teléfon per anar a passar el cap de setmana amb la canalla, a fer agro-turisme (clar la gent es pensa que als masos i masies ja no s'hi pot fer res més que plantà pixapins!!!! ja no es fa camp, nomès "agroturisme")...

Doncs no us puc donar cap teléfon ni referències, si bé referències si:

Carrer Cantabria amb carrer Guiposcoa, que es on estava aquesta masia fins que el progès ben entès la va traspassar i amb ell el seu món.

TOT SIGUI PEL PROGRÈS!!!! (BEN ENTES I QUE ENS APORTI CALERONS!!!!)