dilluns, de juny 25, 2007

QUE NO US ENGANYIN

L'altre dia la selecció catalana és va proclamar campiona del món d'Hoquei, ho va fer amb una samarreta d'un altre Estat "cuyo nombre no quiero recordar", i sota l’amenaça i la coacció d'aquest Estat que utilitza les tècniques més brutes i repressores per evitar que ho facin representant al seu país, Catalunya. Tot i això no deixeu que us enganyin, ja que qui va jugar i va guanyar va ser Catalunya.



També l'altre dia va ser un bon dia per reclamar de nou que Catalunya recuperi llibertats i torni a tenir Seleccions esportives pròpies. Era una bona ocasió desaprofitada. Llàstima que qui l’havia d'aprofitar no ho va fer. Llàstima que només es facin propostes sobiranistes en Calçotades i en mega aplecs sardinistes on l’euforia col·lectiva juga males pasades a polítics que juguen amb la Independència de Catalunya amb finalitats partidistes.

On estaven els que fa tres anys es feien fotos a Macao. Potser estarien de calçotada, ahhh no, que ara no i han calçots. Potser de mariscada? Potser, però segur que no estaven reclamant allò que pertoca a Catalunya, la llibertat de ser el que vulguem ser.