divendres, de febrer 01, 2008

CENSURA

Avui m'he enterat que el govern de l'Estat Espanyol, aquell que saltant-se a la "torera" el principi elemental de la separació dels poders insta a la fiscalia a il·legalitzar partits polítics, ha decidit censurar un anunci publicitari de Amnistia Internacional a Espanya. Aquest fet demostra clarament el "taranna democràtic" d'aquest Estat i sobretot quina és la seva concepció de la llibertat d'expressió i opinió.

Aqui teniu l'anunci. Mireu i valoreu per vosaltres mateixos quins poden ser els motius d'aquesta censura:



Com haureu comprovat l'únic que fa la gent d'Amnistia es llegir un fragment de la Declaració dels Drets Humans aprovada per l'ONU en un muntatge on apareixen diferents líders mundials de totes les tendències politiques possibles. Clar, però on pot estar el perill? Potser es un anunci massa clar, massa convincent de que tot està fatal, de que cal començar que la gent prengui consciència global de que els problemes que afecten a la Humanitat són globals i que per tant les respostes també han de ser globals. No se. En tot cas crec un pas enrera aquesta censura.

Per mes informacio cliqueu aquí i accedireu a la campanya d'Amnistia Internacional.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Smartphone, I hope you enjoy. The address is http://smartphone-brasil.blogspot.com. A hug.

Anònim ha dit...

Ja fa temps que el van considerar inadequat per a emetre'l (que no censurar, però la raó està clara: parlar de que segons qui no respecta els drets humans pot suposar problemes en aquestes prostituïdes relacions internacionals que es gasta el Gobierno.

Jordi Bonvehí i Castanyer ha dit...

Hugo actulitza el bloc!!

Anònim ha dit...

Zakaj pa ne:)

Anònim ha dit...

Gracies per intiresnuyu iformatsiyu